Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                    Publicerat 2023-04-25

Hej, 
 
Det är två månader kvar till resan Skotska höglandet - kanalbåt och tåg.  
Ni är 12 deltagare i dagsläget.  

Bifogat nedanför ser ni preliminära flygtider, deltagarlista, praktiskt information mm. Cirka tio dagar före avresa skickar vi ett avresemeddelande via e-post och postar era flygbiljetter och kartor över Skottland.
 
Ca 10 dagar före avresa publicerar vi avreseinformation och skickar ut era elektroniska flygbiljetter. Tågbiljetterna för samtliga sträckor får ni av färdledaren.   
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa   
Ni behöver omgående gå in på fliken "Min bokning" ovan och uppdatera Personuppgiftsformuläret! Det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer. I tex flygbiljetterna till Storbritannien ska samtliga namn vara med.  På denna sida kan du även slutbetala din resa.  
  
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Färdledaren för resan är Mikael Karlmark

Mikael är ursprungligen filmfotograf utbildad i London men har även titlarna statsvetare och ekonom. Han reser mycket och bor ofta längre perioder i Rumänien där han har en del av verksamheten i ett av sina företag. Mikael har lett mängder av resor i Europa och Asien och under en period varit skeppare i den grekiska övärlden.  

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 alt anna@varldensresor.se

Med vänlig hälsning

Anna Mnatsakanova


Klicka på rutorna nedan för att se informationen:

  • Här hittar du kontaktinformation till boenden mm.
  • Här har vi samlat information kring väder, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här finner du flygtider och en deltagarlista.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf.
  • Tips på litteratur inför din resa
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.
  • Sedan starten av Världens Resor 2003 har vi arbetet efter visionen att skapa roliga och lärorika resor som vi själva vill göra. Vi har tidigare inte tänkt så mycket på att använda etiketten hållbarhet men vi ser att det som för oss är en naturlig och integrerad del av våra resor, är precis just det - mer hållbara resor.