Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                      Publicerat 2023-03-17

Hej,

Det är nu cirka två månader kvar till resan Strövtåg i klassiska Grekland 19 – 28 maj 2023. Vi kommer att genomföra resan som planerat och idag är det 20 personer anmälda. Avresebrev med flygbiljetter och resplan skickas cirka tio dagar före avresa.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan:
 
Vänligen uppdatera dina personuppgifter på Min bokning omgående. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare. Viktigt vi får in alla namn korrekta för flygbokningarna. 

1.Gå till fliken Min bokning
2.Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter som behövs för din resa.  
3.Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro. 
Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt. 
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om ocr mm. 

Färdledare
 
Färdledare för resan blir Mikael Karlmark. Mikael är ursprungligen filmfotograf utbildad i London samt statsvetare och ekonom. Han har också jobbat som konsertarrangör och jobbat med musik på SVT. Han reser mycket och bor ofta längre perioder i Rumänien där han har en del av verksamheten i ett av sina företag. Mikael har under det senaste året lett tre strövtågsresor för oss till Grekland som delvis går till samma ställen som denna resa. Han har också lett mängder av resor över hela Balkan och under en period varit skeppare i den grekiska övärlden. 

Förändring av resplan
När vi först bokade denna resa skiljde endast en timme vid ankomst för de som kom från Stockholm och de som kommer från Köpenhamn. Med nuvarande upplägg får de från Stockholm lov att äta lunch på flygplatsen i väntan på att vi är fulltalig grupp och kan bege oss mot Delfi. I Delfi hinner vi med allt som var tänkt i programmet, men vi gör det i lite annorlunda ordning. Ni ser dessa små förändringar i den uppdaterade resplanen.

Har ni frågor får ni gärna höra av er till oss på 08-669 55 25 el jorgen@varldensresor.se alt info@varldensresor.se

Med Vänlig Hälsning

Jörgen Fredrksson

 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.