Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation                 Publicerat 2023-09-19

Hej,

nu är det inte många dagar innan avresa.

Ni möter Mikael på flygplatsen i Aten i ankomsthallen. Mikael har en Världens Resor-skylt med sig. Hans telefonnummer är 070-555 77 31. Ni anländer lite olika tider vilket men Mikael tar hand om er vid väntan.

Checka in
Ni kan checka in tidigast 30 tim innan avresa på https://www.sas.se/checkin/.
Ibland fungerar det inte då det är en gruppbokning och då får ni checka in på flygplatsen.

Flygbiljetter
Gå till fliken ovan: Min bokning och skrålla ner till Resehandlingar, där finner ni era flygbiljetter som Pdf(Itinerary).

Kvarstår att önska en riktigt spännande och trevlig resa!  

Hälsningar

Lars Björklund


Deltagarinformation               Publicerat 2023-07-11

Hej,

Det är nu cirka två månader kvar till resan Strövtåg i klassiska Grekland 24 sep – 3 okt 2023. Resan har idag 23 personer anmälda. Avresebrev med flygbiljetter och resplan skickas cirka tio dagar före avresa. En karta över Grekland får ni på plats av färdledaren.

Klicka på bilderna lite längre ned på denna sida för att se flygtider och deltagarlista, praktiska tips och kontaktlista inför resan. Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resan:
 
Vänligen uppdatera dina personuppgifter på Min bokning omgående. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare. Viktigt vi får in alla namn korrekta för flygbokningarna. 

1.Gå till fliken ovan: Min bokning
2.Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter.  
3.Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro. 
Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt. 
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om ocr mm. 

Färdledare för resan blir Mikael Karlmark

Mikael är ursprungligen filmfotograf utbildad i London samt statsvetare och ekonom. Han har också jobbat som konsertarrangör och jobbat med musik på SVT. Han reser mycket och bor ofta längre perioder i Rumänien där han har en del av verksamheten i ett av sina företag. Mikael har under de senaste åren lett fem strövtågsresor för oss till Grekland. Han har också lett mängder av resor över hela Balkan och under en period varit skeppare i den grekiska övärlden. 

Allmänt
Om det är något ni funderar på under resans gång är det viktigt att ni påtalar eller meddelar färdledaren så snart som möjligt så att vi har möjlighet att hantera det. Vi på kontoret finns också alltid här om det är något du undrar över.

 

Har ni frågor får ni gärna höra av er till oss på 08-669 55 25 el jorgen@varldensresor.se alt info@varldensresor.se

Med vänlig hälsning

Jörgen Fredrksson

Klicka på bilderna nedan för att få information