Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation                Publicerat 2023-09-15

Hej,     
Resan till Georgien närmar sig med stormsteg. Ni är 7 deltagare på resan. Ciceron och färdledare för resan är Anastasia Lundqvist. Ni möter Anastasia på Arlanda vid utgången till Riga ca 10 minuter före avresa. Hon har Världens Resor skylt med sig och hennes telefonnummer är 070-232 72 40, att användas endast under resan. 
 
Klicka på fliken ovan: Min bokning för att se dina elektroniska flygbiljetter, de finns under Resehandlingar och heter Itinerary.  
 
Incheckning på flygplatsen  
• Kom till flygplatsen i god tid, minst två timmar före avresa. Incheckning och säkerhetskontroller kan ta längre tid.     
 
• Check in on-line rekommenderas och du checkar in på flygbolagets hemsida. Air Baltic öppnar sin on-linebokning 36 timmar före avgång. Använd bekräftelsenummer, t ex QAUL3C som du hittar på din elektroniska flygbiljett under rubriken Flyg. Det går också bra att använda e-biljettens nummer som du hittar högst ned på biljetten, det består av endast siffror.    
OBS! Det inte alltid det fungerar med gruppbokning och därför får du gärna prova så tidigt som möjligt och återkomma senare om incheckningen inte fungerar.   
 
Kvarstår att önska en riktigt spännande och trevlig resa!     
 
Anna Mnatsakanova 


Deltagarinformation              Publicerat 2023-08-14

Hej, 
 
Det är knappt två månader kvar till resan Till bords i Georgien. Ni är 7 deltagare i dagsläget och resan är öppen för bokningar i några veckor framåt. Öppna ikonerna längst ner på sidan för preliminära flygtider och deltagarlista, praktisk information inför resan, samt en resplan.  
 
Resans färdledare och ciceron är Anastasia Lundqvist, en av författarna av boken: Blå berg, Grön mat, Orange vin.

Anastasia har besökt Georgien flertal gånger. Tillsammans med medförfattaren Charlotte Pruth skildrar de i boken sina möten med människor, middagar och inprovningar de blev bjudna på. Deras samlade historier och recept resulterade i första georgiska kokboken på svenska.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resan:
 
Vänligen uppdatera dina personuppgifter på Min bokning omgående. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare. Viktigt vi får in alla namn korrekta för flygbokningarna. 

1.Gå till fliken Min bokning ovan
2.Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter som behövs för din resa.  
3.Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro. 

Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt. 
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om ocr mm. 

Flygtider och resplan  
På returresan är vi tvungna till längre uppehåll i Riga. Följ med Anastasia till stan för besök av Rigas centrala marknad. Det blir ett naturligt komplement till resans gastronomiska tema och trevligt avbrott i långväntan. Rigas UNESCO-listade centralmarknad är en av Europas största matmarknader och ryms i före detta tyska Zeppelin-hangarer. 

Ca 10 dagar före avresa publicerar vi avreseinformation, era elektroniska flygbiljetter och en kontaktlista under resan.    
 
Har ni några frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 alt anna@varldensresor.se 
 
Med vänlig hälsning 
Anna Mnatsakanova 

Klicka på ikonerna nedan för information om: