Irlands bästa

Länder som besöks

Flygresan är klimatkompenserad

Irlands dramatiska västkust är 250 mil lång och kallas The Wild Atlantic Way. Vilt, enastående vackert och grönt. Bättre än så här blir det inte! Under resans lopp upptäcker vi de finaste delarna av den långa kustremsan såsom Ring of Kerry, Cliffs of Moher och Slieve Leauge. Både längs kusten och i inlandet får vi möjlighet att ströva i den vackra naturen och njuta av gods, trädgårdar och fina stränder.

Vi får uppleva den fantastiska irländska folkmusiken och den varma atmosfären både på pubar och på Irlands största folkmusikfestival i staden Mullingar samt naturligtvis en show med traditionell irländsk dans i staden Galway på västkusten.  

På stadspromenad i Belfast försöker vi förstå de turbulenta åren kallat "The Troubles" och besöker det högklassiga Titanicmuséet. På Bushmills Distillery som är det äldsta i världen får vi en guidad rundvandring och smakprov av världens äldsta whisky och öl provar vi på Guinness i Dublin, där vi också får en litterär rundtur där de berömda irländska författarna levandegörs. På denna resa får vi verkligen uppleva och se det bästa av Den Gröna Ön.


Resfakta och pris

 1. Dag 1 Dublin
 2. Dag 2 Dublin
 3. Dag 3 Newgrange, Mullingar, Birr
 4. Dag 4 Kilkenny, Killarney
 5. Dag 5 Killarney, Ring of Kerry
 6. Dag 6 Dingle
 7. Dag 7 Cliffs of Moher, Galway
 8. Dag 8 Galway
 9. Dag 9 Slieve League, Ardara
 10. Dag 10 Giant's causeway, Bushmills, Belfast
 11. Dag 11 Belfast
 12. Dag 12 Hemresa
Datum:
Resans pris: 32 500 kr
Enkelrumstillägg: 6 000 kr
Antal deltagare: 12 - 20

Allt detta ingår

* Klimatkompenserat flyg till och från Dublin och flygskatt från Stockholm (avresa från andra orter i Sverige och Köpenhamn mot tillägg)
* Svensk färdledning
* Del i dubbelrum på hotell av bra standard. Reser du ensam kan du välja att boka enkelrum mot pristillägg eller att boka del i dubbelrum. Blir det ojämnt antal resenärer står vi i så fall för den extra kostnad det innebär med enkelrum (gäller alltid vid bokning tidigare än 60 dagar före avresa, därefter på förfrågan) 
* Frukost alla dagar, välkomstlunch, avskedsmiddag och ytterligare en middag
* Litterär stadsvandring i Dublin
* Guidad visning av Newgrange och Knowth
* Guidad rundtur och whiskyprovning på Bushmills
* Guidad stadsvandring i Belfast med den moderna historien
* Kvällsshow med Irländsk dans i Galway
* Inträden till alla sevärdheter såsom Guinness Storehouse, S:t Patrick's Cathedral, Giants Causeway, Sligo Abbey, Cliffs of Moher, Gallarus Oratory, 
* Skriftlig deltagarinformation och karta
* Dricks till guider och chaufförer

Vad ingår inte i resans pris?

• Måltider som ej nämns ovan, dryck

Resplan

Visa hela resplanen
Visa alla bilder