Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation               Publicerat 2023-09-11

  
Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!   
  
Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Ni är i dagsläget 18 deltagare.  
 
Längre ned på denna sida hittar ni klickbara bilder med praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, uppdaterad resplan samt flyg- och deltagarlista.  
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resan  
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av tågpass, beställning av olika aktiviteter, tillgodose kostönskemål, m.m. Vänligen se till att uppdatera “Personuppgiftsformuläret” under knappen “Min bokning” ovan snarast, men senast 2023-09-18.  
   
Er färdledare för denna resa blir Josefine Kettner 

Josefine är japanolog, asienvetare och kommunikatör. Hon har rest, arbetat och studerat i Japan i 5 år, och i Kina i 2 år. Har sedan tidig ålder haft passion för östasiatisk populärkultur och musik, sång och dans. Blir lycklig av att uppleva ländernas olika matkulturer, traditioner, körsbärsblom på våren och sprakande röda löv på hösten. 
  
Ändring i resplanen  
Ni hittar uppdaterad resplan samt ändringarna specificerade under ”Resplan” längre ned på denna sida. Programmet är intakt men ordningen av några besök har ändrats med anledning av flygschemat. 
  
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: louise@varldensresor.se eller info@varldensresor.se   
  
Med vänliga hälsningar  
  
Louise Bylund  

Klicka på ikonerna nedan för information:

  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns preliminära flygtider och deltagarlista samt bagageregler. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.