Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation            Publicerat 2023-02-27

Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!  
 
Nu är det drygt en och en halv månad kvar till resan till Japan. Resan är nästan fullbokad med 17 resenärer.  
 
Längst ned på denna sida finner ni praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, resplan samt flyg- och deltagarlista. Ni finner även den ursprungliga resplanen men vi kommer att skicka en uppdaterad resplan i avreseinformationen ca 10 dagar innan avresa då det har skett ändringar av Tokyovistelsen. Vilka ändringar det handlar om står längre ned på denna sida.

Om det är något dokumenten ni vill ha i pappersform kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. Information om uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan.  
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få avresemeddelande via epost där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget. 
 
Er färdledare för denna resa blir Lars Arvidsson

Lars kom till Japan första gången 1993 och det blev kärlek direkt. Sedan dess har han bott växelvis i Japan och Sverige, talar japanska och har lett över 100 omtyckta resor från Hokkaido i norr till Okinawa i söder. Lars leder även resor till Korea och Taiwan, jobbar emellanåt som lokförare och är sålunda som klippt och skuren att även leda våra tågresor inom Sverige. Han har även bra koll på Europa efter många varv med ryggsäck där.   
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resan  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa.

Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.    
 
Inresekrav till Japan 
Japan har infört inresekrav under pandemin som fortfarande är aktuella. Mer detaljer finns i praktiska tips. 
 
Ändring i resplanen 
Ni kommer att anlända på kvällen dag 2. Detta innebär att det inte kommer att finnas tid till att besöka Tokyo Sky Tree den dagen. Ni kommer istället att besöka Tokyo Sky Tree i slutet av resan när ni är i tillbaka i Tokyo.  
 
Med anledning av flygändringar kommer hemresan att vara 29 april på kvällen istället för på morgonen. Detta innebär att ni kommer att anlända till Sverige igen 30 april på morgonen. Ni hittar flygtiderna längst ned på denna på sida under “Flygtider och deltagarinformation”. 
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: louise@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
Med vänliga hälsningar 
 
Louise Bylund 


 

  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.