Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                     Publicerat 2023-05-09

Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!

Nu är det lite drygt en månad kvar till resan till Japan. Gruppen består idag av 18 resenärer.

Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, uppdaterad resplan samt flyg- och deltagarlista. Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. Information om uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan.

Cirka tio dagar före avresa kommer du att få avresemeddelande via e-post där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget.

Färdledare
Färdledare för resan blir Pele Siljedahl. Pele är numera bosatt i Stockholm efter att ha bott i Kobe i över 10 år där han arbetade med att bygga upp företaget Tempur i Japan och Sydkorea. Förutom studier i japanska ligger teceremoni och bågskytte honom varmt om hjärtat. Pele är en väldigt omtyckt färdledare och har lett många uppskattade resor till Japan och Korea för Världens Resor.

Uppdatera dina personuppgifter inför resan
Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och uppdatera Personuppgiftsformuläret. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. Det är också viktigt att vi får information om eventuella kostavvikelser. På denna sida kan du även slutbetala din resa. Du loggar in med dintt bokningsnummer och det lösenord som finns på din bekräftelse och i ditt bekräftelsemejl.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Elin Ishihara

Klicka på bildenra nedan för att få information:

  • Här finns preliminära flygtider, bagageregler samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.