Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.

------------------------------------------------------------------------

Deltagarinformation                       Publicerat 2023-02-07

Hej,  
 
Nu är det ca 2 månader kvar till avresan för resa Vår i Japan med DN, 2-16 april.  
 
Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med hotell, en uppdaterad resplan samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan. Resan är idag fulltecknad med 25 resenärer. 
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få ett avresemeddelande via epost där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget samt några kartor. 
 
Er färdledare för denna resa blir Jon Utterström.  
 

Jon växte upp i Kamakura utanför Tokyo och japanskan blev hans första språk. Idag jobbar han framförallt som tolk och översättare, men förutom omfattande studier inom humaniora har han även arbetat med film och drivit konstgalleri. Utöver hans stora matintresse ägnas fritiden gärna åt friluftsaktiviter som vandring och surfing.  
 
Förändringar i resplanen:  
På denna resa har KLM avbokat anslutningsflyget från Amsterdam hem till Skandinavien den 16 april, så vi har blivit tvungna att boka om flyget till Air France istället. Skillnaden blir att vi flyger hem från Tokyo strax innan midnatt den 15 april istället för morgonen den 16 april. Se mer detaljer i den uppdaterade resplanen bifogad nedan. 

 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa 
Viktigt! Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast så att all information finns. På denna sida kan du även slutbetala din resa.
 
 
Deltagarlista 
Kontrollera noga att ditt namn i deltagarlistan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det alla efternamnen står), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet enligt pass med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer. 
 
Avresa Stockholm:  
Claes Englund 
Karin Englund 
Hans Olof Samuelsson 
Harriet Christina Samuelsson 
Staffan Wessman 
Åsa Loven 
Anna Brauner 
Elisabeth Wohlin 
Thomas Wohlin 
Gunilla Elisabet Norén 
Alf Sölve Norén 
Lisbeth Andrea Sundstrand 
Carl Gustaf Erik Wiktorén 
Ann Landelius 
Mats Landelius 
Doris Högne Rydheim 
Jan Rydheim 
Lars Tomas Lindahl  
Eva Christine Lindahl  
Björn Sundqvist 
Elisabet Sundqvist 
Charlotte Rigby Fors 
Sacha Rigby 
 
Anslutning Göteborg - Stockholm tur/retur  
Chatarina Rehnström 
Stefan Rehnström  
 
 
Flygtider med Air France:  
2 april   Stockholm – Paris          AF1463             06.00-08.45    
2 april   Paris – Osaka                 AF 292              13.20-08.50+1 
15 april Tokyo Haneda – Paris   AF 293              23.55-07.55+1  
16 april Paris-Stockholm            AF1262             09.30-1205 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. 
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se 
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara

 
*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.*