Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                 Publicerat 2023-02-14

Hej,  
 
Nu är det ca 2 månader kvar till avresan för resa Vår i Japan med DN, 9-24 april.  
 
Nedan finner ni länkar till praktiska tips, kontaktlista med hotell, en uppdaterad resplan samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan. Resan är idag bokad med 17 resenärer. 
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få ett avresemeddelande via epost där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget samt några kartor. 
 
Er färdledare för denna resa blir Louise Bylund.
 
Louise har en examen inom japanologi vid Stockholms universitet och har även studerat och arbetat i Japan under drygt fem år. Hennes specialintresse är de traditionella konstformerna såsom teceremoni, blomsterarrangemang (utövat själv i Tokyo), samt musik och dans. Louise är själv folkmusiker och är igång med att bygga sin egen nyckelharpa. 
 
Förändringar i resplanen:  
Dag 2: Då ni ankommer till Nara senare på eftermiddagen än i den ursprungliga resplanen kommer det inte finnas tid till att besöka Naraparken och Todaiji denna dag. Vi gör istället dessa besök på morgonen dag 3 innan ni åker till Miho-museet och senare vidare till Kyoto, dit ni ankommer tidig kväll.  
 
Den sista dagen i Tokyo, 23 april, går inte flyget hem förrän på kvällen. Detta innebär att det finns en dag extra att hitta på egna aktiviteter. För er som vill ordnar färdledaren med en gemensam utflykt. Se uppdaterad resplan för mer detaljer kring schemat.  
 
Inreseregler för Japan:  
Se praktiska tips för vad du behöver förbereda inför resan.  
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resan 
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Betala med kort på webben:  
Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt.    
Betala till bankgiro:  
Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om OCR m.m.    
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se 
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara 

 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.