Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation             Publicerat 2024-01-29

Hej,  
 
Nu är det ca 2 månader kvar till avresan för resa Vår i Japan med DN, 29 mars-11 april. Resan är i dagsläget fullbokad med 24 deltagare.  
 
Längre ned på denna sida hittar ni klickbara bilder med praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, uppdaterad resplan för denna avgång samt flyg- och deltagarlista. 
 
Cirka 10 dagar innan avresan kommer ett nytt digitalt utskick med e-tickets för flyget samt slutgiltig information med bl.a. kontakt till färdledare.  
 
Förändringar i resplanen 
21st Century Museum of Art i Kanazawa håller tillfälligt stängt då det uppstod en del skador i samband med jordbävningen i början av januari, det är ännu oklart när de öppnar upp helt igen. Vi ersätter detta med ett besök på Kanazawa-helgedomen där vi får en personlig visning av en av prästerna som berättar om ritualerna kring shintoismen och hur det är att vara präst i Japan.  
 
Personuppgifter inför resan   
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, tillgodose kostönskemål, m.m. Vänligen se till att uppdatera “Personuppgiftsformuläret” under knappen “Min bokning” ovan så snart som möjligt, men senast 29 februari 2024. 
 
Er färdledare för denna resa blir Kajsa Takenaka.  
Kajsa har 30 års erfarenhet av att leva i och resa till Japan och talar språket flytande. Hon är väldigt intresserad av japansk mat och driver en japansk restaurang i Halmstad. Älskar att bada i varma källor, är lite av en expert på sumobrottning och är en hejare på karaoke. Favoritresmål förutom Japan är Sydkorea och Mongoliet.   
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se   
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara 


Klicka på ikonerna nedan för information

  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.