Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation               Publicerat 2023-04-27

Hej!  

Nu är det ca 2 månader tills resan ut i Stockholms skärgård börjar. Ni är idag 14 personer anmälda. 

Färdledare på resan är Elias Drakenberg.

Elias har en magisterexamen i geografi, lett resor i Sverige och utomlands i drygt tio år och älskar att röra sig i Stockholms skärgård där han också har ett hus. En sann friluftsmänniska som gärna vandrar, paddlar kajak och cyklar. 

Avresa från Strömkajen i Stockholm 17 juni  
Elias möter er på kajen på morgonen och har en skylt med Världens Resors namn. 
Då Waxholmsbolaget inte publicerat sin sommartidtabell ännu kan vi inte uppge båttid eller namn på båten. Vi återkommer även med information om när resan beräknas avslutas i Stockholm den 20 juni. 
 
Bagage  
Bagaget transporteras separat till Norrgården på Ingmarsö så ni lämnar huvudbagaget vid Strömkajen och ser det åter på ert boende. Under dagarna är det praktiskt med en mindre dagryggsäck med vattenflaska. 

Biljett 
Ni kommer alla att få ett båtluffarkort som gäller i fem dagar för Waxholmsbåtarna och är det så att ni själva vill stanna kvar efter att gruppen åker hem från Möja så är biljetten giltig ytterligare en dag.
 
Norrgården på Ingmarsö 
Vi kommer att bo i de hus som utgör Norrgården på Ingmarsö. De har ingen jämn rumskvalitet och det hoppas vi att alla har överseende med. Toaletter och duschutrymmen finns inte på rummen utan finns i korridorerna utanför rummen. 
 
Uppdatering av personuppgifter  
För denna resa behöver vi endast ert födelsedatum, kontaktperson (ej med på resan) med telefonnummer samt om ni har några matrestriktioner. Gå in på sidan Min bokning och uppdatera dessa uppgifter i Personuppgiftsformuläret. Vänligen fyll i dem snarast. På denna sida kan du även slutbetala din resa.   

Längst ner på denna sida finner ni en resplan, praktisk information, deltagarlista och kontaktlista. Om det är något dokument ni vill ha i pappersform kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.   
Ca tio dagar före avresa kommer du att få avreseinformation via e-post.  

Har du frågor får du gärna kontakta mig på 08-669 55 25 alternativt mejla charlotte@varldnesresor.se.

Vänliga hälsningar,   
Charlotte Lööf  
Reseproducent Norden

 

Klicka nedan på rutorna för att få information om: