Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.

Avreseinformation                 Publicerad 2023-06-16

Hej! 

Nu börjar det närma sig för er resa Guldkorn i Stockholms skärgård med avresa den 26 juni.
Gruppen består 24 personer.

Avresan sker från Cityterminalen vid Stockholm Centralstation kl. 8.30.
Titta på avgångstavlorna inne i Cityterminalen för att veta vilken gate bussen avgår ifrån.
Det kommer att stå Guldkorn i Stockholms skärgård och destination Räfsnäs på tavlan.

Färdledare Elias Drakenberg kommer att vara synlig med en skylt med Världens Resors namn från 8.15 vid gaten den 26 juni. Elias har mobilnummer: 072-333 05 68 om det skulle vara något.

Elias kommer att dela ut era båtluffarkort som är giltiga de fem dagar som resan pågår.

Vi åker ca en timme i bussen till Räfsnäs. Därifrån åker vi med en chartrad båt till Arholma dit vi kommer ca kl 11.00.

Hemresan den 30 juni sker med Waxholmsbåt från Sandhamn till Stavsnäs varifrån det är kommunal SL-buss sista biten till Stockholm. Ni kommer att ha denna bussbiljett inkluderad i resan.
Det finns flera alternativa avgångar med båt från Sandhamn. Färdledaren kommer att presentera olika alternativ med tillhörande busstider för er. T ex båt kl. 14 med ankomst till Stockholms Slussen kl 16.43,

Kvarstår bara att önska er fint väder och en härlig tur till Stockholms skärgård!

Vänliga hälsningar
Charlotte Lööf

08-669 55 25
charlotte@varldensresor.se

 


Deltagarinformation           Publicerat 2023-05-04

Hej!   

Om knappt 2 månader är det dags för resan Guldkorn i Stockholmsskärgård den 26-30 juni.  
Ni är 25 deltagare anmälda.  
 
Längst ner på denna sida finner ni en resplan, deltagarlista, praktisk information och kontaktlista med hotell. Om det är något dokument ni vill ha i pappersform kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.   
  
Ca tio dagar före avresa kommer du att få ett avresemeddelande via e-post. 
 
Färdledare på resan är Elias Drakenberg 

Elias Drakenberg har en magisterexamen i geografi, lett resor i Sverige och utomlands i drygt tio år och älskar att röra sig i Stockholms skärgård där han också har ett hus. En sann friluftsmänniska som gärna vandrar, paddlar kajak och cyklar.  
 
Resan
På morgonen den 26 juni är det avfärd med hyrd buss från Cityterminalen i Stockholm. Elias möter oss här med skylt Världens Resor. Vi åker kl 8.30 med möjlig påstigning från 8.20. Exakt gate på Cityterminalen vid Centralstationen kommer vi inte få reda på, men det kommer att synas tydligt på avreseskyltarna i Cityterminalen.  
 
Då Waxholmsbolaget inte publicerat sin sommartidtabell ännu kan vi inte uppge båttider eller när resan beräknas avslutas i Stockholm. Vi har dock som mål att vi är tillbaka i centrala Stockholm senast kl. 17.30 så att ni som vill ta tåget samma dag ska kunna hinna med detta. 
 
Uppdatering av personuppgifter  
För denna resa behöver vi endast ert födelsedatum, kontaktperson med kontaktuppgifter (som inte följer med på resan) samt om ni har några matrestriktioner. Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och på Personuppgiftsformuläret uppdaterar du dessa uppgifter. Vänligen fyll i dem snarast. På denna sida kan du även slutbetala din resa.   
 

Har ni frågor får ni gärna kontakta mig på 08-669 55 25 eller på mejl charlotte@varldensresor.se
  
Vänliga hälsningar,  
Charlotte Lööf  
Reseproducent Norden  

Klicka på knapparna nedan för information om: