Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                    Publicerat 2023-04-25

Hej!
  
Nu är det snart äntligen dags för Konsttåget den 13-16 juni. Resan är sedan länge fullbokad. 

Längst ner på denna sida finner ni en resplan, deltagarlista, kontaktlista samt praktisk information. Om det är något dokument ni vill ha i pappersform kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.
 
Ciceron på resan är Jörgen Fredriksson

Jörgen är delägare i Världens Resor och van färdledare för konstresor både i Sverige och på olika platser runtom i världen. Vi har också gjort klart med resans andra ciceron. Annika Gunnarsson, intendent på Moderna Museet och doktor i konstvetenskap.  


Tågtider  
Vi har lämnat in önskemål till Trafikverket som sedan tar beslut om olika slot-tider och scheman och vi väntar på exakta tider för tågets avgång och ankomst. Uppdatering kommer när vi har fått ett besked från dem. Vi siktar på påstigning i Stockholm kl. 8.30 den 13 juni och ankomst till Stockholm kl. 16.30 den 16 juni, men vänligen observera att tiderna fortfarande är preliminära. 

Program 
Vi har nu uppdaterat resplanen på vår hemsida med de aktuella utställningarna på Wanås, Nordiska Akvarellmuseet och Pilane. Borås har dessvärre bestämt sig för att inte ha någon konstbiennal i år. Som tur är har tidigare biennaler och Street Art festivaler gjort att staden sannolikt är Sveriges bäst utrustade med offentlig konst. Vi kommer att gå på guidad promenad och se konsten i staden samt få en guidad visning på det fina Textilmuseet.  

Uppdatering av personuppgifter 
För denna resa behöver vi endast ert födelsedatum, kontaktperson (ej med på resan) med telefonnummer samt om ni har några matrestriktioner. Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och uppdatera dessa uppgifter i Personuppgiftsformuläret. Vänligen fyll i dem snarast. På denna sida kan du även slutbetala din resa.  
 
Ca tio dagar före avresa kommer du att få ett avresemeddelande via e-post där vi bland annat skickar ut info om platsnummer på tåget. 
 

Har ni frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 alt charlotte@varldensresor.se

Jag önskar er en fin tur på Konsttåget! 
 
Vänliga hälsningar, 
Charlotte Lööf 
Reseproducent Norden 


Klicka nedan på rutorna för att få information: