Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation          Publicerad 2023-04-12

Hej!  

Nu är det snart dags för vår resa till Köpenhamn 20 – 23 april. Gruppen består av 15 personer och jag, Åsa Danielsson, kommer att vara färdledare. Mitt mobilnummer är: 0707-645313 

Tågresan 
Nu är äntligen hela tågresan bekräftad, och hemresan blir med byte i Malmö.  
Utresa:  
20 april Stockholm-Köpenhamn 08.21-13.25 
Hemresa:  
23 april Köpenhamn - Malmö 13.27-14-06 
23 april Malmö - Stockholm 14.24-19.36 

Tågbiljetter:  
Gå in på din bokningssida genom att klicka på fliken Min bokning. Under rubriken Resehandlingar hittar du din tågbiljett med SJ digitalt.   
 
Ni som avreser från Stockholm Central: 
Jag kommer att stå utanför vår vagn 6 från klockan 08.00 med en skylt med Världens Resors namn på, samt ha alla biljetter utprintade. 

Ni som avreser från annan ort: 
Notera att biljetten är skriven Stockholm-Köpenhamn, men SJ vet att ni ansluter på vägen. 

Samlingsplats Köpenhamn 
Väl på plats på tågstationen i Köpenhamn blir vi hämtade med buss som tar oss till hotell SP34 för att lämna bagaget innan vi påbörjar vår första rundtur i Köpenhamn.  
För er som ansluter i Köpenhamn träffas vi på hotell SP34 i lobbyn för att bege oss ut på vår första rundtur med buss och till fots. Vänligen, checka in eller ställ in ert bagage i bagagerummet om rummet inte är klart samt var redo från kl 13.45 i lobbyn.  

Ny resplan i korthet 
Det har skett par justeringar i ordningen av programmet. Nedan hittar du en uppdaterad förkortad resplan om du klickar på fliken Min bokning. Notera att en resplan alltid är preliminär och förändringar kan behöva göras på grund av oförutsedda omständigheter. Jag uppdaterar löpande. 

Klicka här för resplan i korthet

Praktiska tips 
Vi kommer att promenera en del så se till att ha bekväma promenadskor. Aprilvädret i Köpenhamn kan bjuda på allt från vårsol till regnrusk, var rustad för båda. Danska kronan motsvarar i dagsläget cirka 1.5 svensk krona.  

Ser fram emot att träffa er i Stockholm eller Köpenhamn! 
Åsa Danielsson   
Reseproducent Norden


Deltagarinformation       Publicerat 2023-03-22

Hej! 

                        
Nu börjar det närma sig resan Nya Köpenhamn och ni är idag 15 deltagare. Nedan finns deltagarlista där det framgår vilka som reser med tåg från Stockholm, kliver på längs vägen eller ansluter i Köpenhamn. Är det något som inte stämmer så kontakta oss så snart som möjligt, tack.  

Runt 10 dagar före avresa publiceras avreseinformation.
 
Avresa från Stockholm Central och ankomst till Köpenhamn   
Ni som är bokade från Stockholm får era tågbiljetter cirka tio dagar före avresa. Tid för avresa är 08.21 och ankomst till Köpenhamn är 13.25. För er som kommer till Köpenhamn från andra orter och ordnat med biljetterna själva så vill jag gärna att vi ses på Köpenhamns station. Exakt platsangivelse kommer senare.  

Färdledare Åsa Danielsson
Jag, Åsa, är ny reseproducent på Världens Resor med fokus på Norden och kommer att ta hand om denna resa. Köpenhamn är en av mina favoritstäder och finner kombinationen arkitektur, stadsplanering och konst väldigt intressant. Jag har lett många resor till Köpenhamn och med spänning sett staden förändras och utvecklas år för år. 

Deltagare med avresa från Stockholm 
Markova, Anna
Bergstedt, Jane 
Axén, Gunilla 
Axén, Dan 
Lindstrand, Maria (kliver på i Linköping) 
Johansson, Björn (kliver på i Linköping) 
Wåhlin, Per 
Nilsson, Tordh (kliver på i Alvesta) 
Husberg, Märet 
 
Deltagare som möter upp i Köpenhamn 
Olsson, Karin 
Olsson, Göran 
Innergård, Laila (reser tillbaka till Stockholm) 
Widung, Ann Katarina 
Widung, Jan Dewi 
Wassholm, Inger 
 
Vårt hotell i Köpenhamn 20-23 april 
Vi bor samtliga tre nätter på flotta boutiquehotellet SP34 som ligger i Latinkvarteren.  
SP34 by Bröchner Hotel 
Sankt Peders Stræde 34 
1453 København   
Telefon: +45 23 10 80 00 

Hemresan Köpenhamn - Stockholm 
Hemresan från Köpenhamn är nu bekräftad med en något tidigare avresa 13.27 med byte i Malmö. Ankomst till Stockholm kl. 19:36.

Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter och om du har några allergier eller önskemål om kost (för denna resa behövs inte passuppgifter). På denna sida kan du även slutbetala din resa. 

 
Notera att en resplan alltid ska se som preliminär. Omständigheter som väder, transportförändringar och dylikt kan påverka ordningen på programpunkter. Blir det större förändringar försöker vi naturligtvis hitta goda alternativ. 

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: asa@varldensresor.se eller info@varldensresor.se.
Ser fram emot att träffa er i dejlige København!  

Bästa hälsningar,  
Åsa Danielsson  
Reseproducent Norden 
asa@varldensresor.se