Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.

Avreseinformation              Publicerat 2023-06-08

Hej! 
 
Nu är det snart dags för avresa till Lofoten! 

Avresa med flyg Arlanda - Tromsö 
Flyget med Norwegian (DY805) avgår från Arlanda terminal 5 kl 9.10 den 13 juni med destination Oslo Gardemoen. Där blir det byte och vidare färd kl 12.35 med destination Tromsö (DY374) och ankomsttid 14.30. 

Flygbiljetter finns sedan upplagda under rubriken "Resehandlingar" när du går in på fliken "Min bokning" ovan. 

Incheckning gör ni på egen hand, online eller på flygplatsen. Rekommendationen är att vara på plats 2 timmar innan avfärd, då alla som reser ska genom samma säkerhetskontroll, oavsett resmål. Ni får checka in bagage på 23 kg, men det är viktigt att komma ihåg att ni själva ska kunna hantera bagaget längs resan och på resan hem med flera byten (se nedan).

Färdledare Lena Georgsson kommer att möta er på flygplatsen i Tromsö med en skylt som det står Världens resor på. Hon nås på telefonnummer 0705-113922. 

Resa mellan Bodö och Trondheim 
I Norge håller man på med banarbeten längs tågsträckorna och vi har just fått besked att det blir buss mellan Bodö och Trondheim. Färdledaren har denna biljett.  

Hemresa med tåg Trondheim - Stockholm 
Avresa blir den 12 juni kl 07.13 från Trondheim, med ankomsttid 19.02 till Stockholm (byte i Storlien och Duved). Tågbiljetterna ligger uppe under Mina bokningar.  

Ytterligare praktiska tips  
Väderprognosen flaggar för en del regn vilket man alltid ska vara beredd på vid resa i Norges kustland, så se till att ha regnkläder och skor/stövlar som tål väta. Ta också gärna med varma kläder som tröja, halsduk och mössa till turen med fiskebåt på Trollfjorden.  
Jag önskar er en riktigt fin och minnesvärd resa! 
 
Med vänlig hälsning,  
Åsa Danielsson

asa@varldensresor.se

Tel: 08-6695525


Deltagarinformation              Publicerat 2023-05-10

Hej!

Nu är det en dryg månad kvar tills resan Sommar i Lofoten13 - 20 juni går av stapeln. Idag har vi en grupp med 12 deltagare.

Nedan finner du länkar till praktiska tips, tågtider och deltagarlista samt en kontaktlista. Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. 

Cirka tio dagar före avresan kommer ni att få ett avresemeddelande via e-post med de senaste uppdateringarna inklusive information om flyg och tågbiljetter.  

Färdledare för resan blir Lena Georgsson

Lenas passion för resor bottnar sig bland annat i hennes långa arbetslivserfarenhet i flygbolaget SAS där hon haft olika roller som givit blodad tand. Lena älskar att vara ute i naturen och gå på långa vandringar men ett café i en pulserande storstad med kulturella dyrgripar är lika lockande. Hemmet är också viktigt och hon sätter sig gärna vid symaskinen och skapar.

Slutbetalning och personuppgifter inför resa   
Vi behöver omgående få in alla era personuppgifter som kan uppdateras genom att gå in på fliken Min bokning ovan. I listan finns ett dokument som heter Personuppgiftsformulär som ska kompletteras, då vi inte får föra över den information vi har från bokningstillfället på grund av GDPR. På denna sida kan du även slutbetala din resa.

Om du har några kostrestriktioner, anmäl detta omgående i Personuppgiftsformuläret för att vi ska kunna garantera att restaurangerna får rätt information. 

Senaste dag för uppdatering av personuppgifter och anmälan av eventuella kostrestriktioner är 12 maj.  

Ni kan förstås också ringa till oss för att meddela dessa uppgifter. 

 

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 eller på mejl asa@varldensresor.se
Jag finns inte på plats 15 – 26 maj, men mina kollegor finns på plats på samma telefonnummer och mail info@varldensresor.se

Vänliga hälsningar, 

Åsa Danielsson 

Reseproducent

Klicka på bilderna nedan för informationen: