Konst i Oslo och Köpenhamn

Avgång 2022-06-04
Hemkomst 2022-06-09

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                  Publicerat 2022-04-12


Hej!   
 
Resan Konst i Oslo & Köpenhamn kommer att genomföras som planerat. Vi har idag 14 personer bokade och vi hoppas och tror att några fler ska tillkomma. 
Deltagarlista kommer att skickas med avresebrevet.

Färdledare för resan blir Gustav Enquist

Han är en mycket van färdledare som bott på många ställen runtom i Europa, bland annat Köpenhamn. Han har en examen i statsvetenskap och har under fler år ägnat sig åt språk, konst och historia. Han var också med som färdledare på Världens Resors resa till Oslo i mars. 

VIKTIGT, Personuppgifter:  
Slutbetalning och personuppgifter inför resan: 
Vänligen uppdatera dina personuppgifter på Mina Sidor omgående. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare. Eftersom vi håller oss i Norden behöver vi bara ha in fullständigt namn enl passet, kontaktperson med telefonnummer och allergier.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här.  Använd din e-postadress (den mejl som tillhör beställaren) samt skapa ett lösenord*.    
2.Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter som behövs för din resa.   
3.Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.  

Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt.  
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om ocr mm.  

*Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.  

Resan
Vi är tvungna att göra en liten justering i resplanen. På grund av banarbete går tågen mellan Stockholm och Oslo först på eftermiddagen den 4 juni. Om vi skulle välja det alternativet skulle vi inte hinna med vårt program i Oslo och vi väljer därför att flyga sträckan Stockholm till Oslo på morgonen 09.50 med ankomst till Oslo 10.50. Vi åker från Gardemoen direkt till Kistefos denna dag och besöker Munch Museet nästkommande dag. I övrigt är resplanen som tidigare. Tåget tillbaka från Köpenhamn går 14.19 med ankomst till Stockholm 19.37. En uppdaterad resplan kommer med avresebrevet.

Slutbetalning av resan
Då vi fått höjda transportkostnader måste vi lägga till 500 kronor per person på era fakturor. Vi uppdaterar idag era fakturor och skickar dem på nytt till er. Datum för slutbetalning är 25 april.

Fysisk ansträngning   
Resan är inte fysiskt ansträngande. Vi förflyttar oss med tåg, båt och buss. Några av museerna och konstanläggningarna vi besöker är stora i omfång och i flera fall kommer vi att gå uppemot några kilometer vid konstanläggningarna, men alltid i långsam takt. Det gäller bland annat Ekenbergsparken och Kistefos samt när vi gör stadspromenader genom Köpenhamn och Oslo.

Mat och dryck   
I resan ingår frukost alla dagar samt tre middagar. Vid några andra tillfällen kommer vi förbereda för måltiderna, men ni väljer själv om ni är med och vad ni äter vid dessa tillfällen.

Bagage och packning 
Bagage behöver du inte bära alls mer än till och från hotellet. Det kan vara en god idé att ta med en mindre ryggsäck att ha för det du behöver under dagaktiviteterna. Bra också att ha bra promenadskor.  


Boende under resan  

Oslo 4 – 6 juni
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerusgate 3, Oslo
Telefon: +47 23 10 80 00

Båt mellan Oslo och Köpenhamn 6 – 7 juni

Köpenhamn 7 – 9 juni
SP34 by Bröchner Hotel, Sankt Peders Stræde 34, 1453 København 
Telefon: +47 23 10 80 00

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till oss på 08-669 55 25 alt jorgen@varldensresor.se.

Med vänlig hälsning

Jörgen Fredriksson

Jörgen Fredriksson