Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                 2023-09-25

Hej! 
 
Nu börjar det närma sig resan till Ecuador, Galapagos och Amazonas. Idag är resan fullbokad med 15 deltagare. Färdledare är Therese Iversen. Längre ner på denna sida hittar du information med praktiska tips, flygtider mm. Kontakta oss om några frågor uppkommer. Cirka 10 dagar före avresa publicerar vi avreseinformation, samt laddar upp flygbiljetten här på er bokningssida.

Er färdledare på resan är Therese Iversen

Therese är utbildad biolog och dykinstruktör och har rest och arbetat världen över. Fridykande hummerfiskare i Mexiko, vildmarksguide i Costa Rica, renskötare och äventyrsguide i Jukkasjärvi är bara några av jobben hon har haft. 

Viktigt om personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter, Passuppgifter mm. Vänligen fyll i dem omgående då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i flygbiljetter och tillstånd. Även om du rest med oss tidigare behöver du fylla i detta.

Obs! Alla namn så som de står i passet skall vara med. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 

Inresebestämmelser 
Ditt pass skall vara giltigt minst sex månader efter avslutad resa. Läs all information om detta i god tid i dokumentet Praktiska tips nedan.

Uppdatering i resplanen
Vi kommer inte att resa med buss från Quito till Amazonas utan bo två nätter i Quito vid ankomst och sedan flyga till Coca. Vi har utvärderat att resa landvägen vilket vi införde förra året och det fungerar inte bra. Båten från Coca till vår lodge går vid en tid nu att resan från höglandet blir mestadels i mörker vilket inte blir någon bra upplevelse.

Tveka inte att höra av dig om frågor uppstår.

Med vänliga hälsningar

Lottie Sundelöf lottie@varldensresor.se eller ring oss på 08-669 5525.

Klicka på ikonerna nedan för information:

 

  • Här hittar du information om väder, vaccinationer, packning mm.
  • Här hittar du aktuella flygtider och deltagarlista.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns resplanen som PDF, lätt att skriva ut.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.