Skräddarsydda resor

Vi arrangerar kontinuerligt resor på uppdrag och i samarbete med tidningar, tidskrifter och föreningar. Vi väljer samarbetspartners där vi har en samstämmig syn vad gäller innehåll och kvalitet.

Vi skräddarsyr även resor för föreningar, nätverk, studenter, företag eller privata sällskap om minst fyra personer. Vi har djupa kunskaper om många regioner i världen och bra kontakter för att sy ihop alltifrån "vanliga" rundresor till resor för er med ett specialintresse som t.ex arkitektur, konst, sport, musik, hantverk, mat mm. Kanske är ni några familjer eller vänner som vill resa tillsammans på någon av våra resor men vid en annan tidpunkt på året. Eller så vill ni ha hjälp att arrangera en resa till något resmål som ligger utanför vårt utbud. Vi anpassar resan efter era behov vad gäller rutt, tid och speciella intressen som ni vill sätta fokus på under en resa. Det kan vara allt från en bad- och äventyrsresa till en sumoresa i Japan. Ett kompisgäng som vill ordna med båt på Mekongfloden eller spendera julen i Rajasthans öken.

Mycket går att ordna med hjälp av våra kontakter, så tveka inte att höra av er till oss! Vi tycker att det är roligt att skräddarsy efter era önskemål. Det enda kravet vi ställer är att ni är minst fyra personer.