Sommarlov i Japan

Det här är ett exempel på en skräddarsydd resa som vi hoppas kan inspirera. Hör av dig till oss med just era önskemål!

Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se

Resfakta och pris

 1. Dag 1 Flyg till Japan
 2. Dag 2 Kyoto
 3. Dag 3 Kyoto
 4. Dag 14 Tokyo
 5. Dag 15 Ankomst till Sverige
Antal deltagare: 10-18

Allt detta ingår

 • Flyg och flygskatt från Stockholm. Andra avreseorter mot pristillägg.
 • Investering i klimatpositiva projekt, läs mer här.
 • Inrikesflyg i Japan, Kagoshima-Tokyo
 • Svensk färdledning
 • Frukost varje dag, välkomst och avskedsmiddag, samt ytterligare 9 måltider
 • Inträden till sevärdheter och museum beskrivna i programmet så som  Stenträdgården Ryoanji, Nijoborgen, Atombombsmuseet m.m.
 • Del i dubbelrum på hotell eller japanskt gästgiveri. Reser du ensam kan du välja att boka boka del i dubbelrum eller enkelrum mot pristillägg (på denna resa kan inte alltid enkelrum garanteras alla nätter, prata med oss vid bokning). Blir det ojämnt antal resenärer står vi i så fall för den extra kostnad det innebär med enkelrum (gäller alltid vid bokning tidigare än 60 dagar före avresa, därefter på förfrågan) 
 • Samtliga gemensamma transporter (ej fridagar)
 • Bagagetransport vid ett par tillfällen
  * Vi väljer ibland att bo på japanska gästgiverier/pensionat, s k ryokans. Det innebär att vi bor på ställen med japansk atmosfär - skjutdörrar, tatamimattor, madrasser på golvet och i flera fall japanska trädgårdar att se ut över från rummen samt japanska bad i korridorerna. På vissa ställen ligger dusch och toalett i korridoren. 

Vad ingår inte i resans pris?

Måltider som ej nämns ovan, dryck

Resplan

Visa hela resplanen

Färdledare

Våra resor leds av en svensktalande färdledare med specialkunskaper om just den region dit resan går. Nedan presenterar vi några av våra experter.

 • Vincent Rodin

  Vincent har mer än två decennier av japansk kultur i sin resväska. Som turist, student och journalist. Och när han inte arbetar med japansk PR i Sverige reser han runt i Japan som frilansreporter. Utöver att vara fullständigt besatt av löpning och japansk ramen slår Vincents hjärta lite extra varje gång det traditionella och moderna Japan uppenbarar sig i harmoni. 

Kontaktperson

 • Louise Bylund Reseproducent

  "Alla vägar bär till Tokyo" är ett utryck som stämmer in på Louise. Japan har varit en del av Louises liv sedan ung ålder och blev ett intresse som vuxit sig starkt. Detta har resulterat i en examen i japonologi och drygt fem år av studier och arbete i Japan. Det finns fortfarande så mycket spännande att utforska och lära sig om Japan så när tillfälle ges sitter Louise på planet på väg till Japan. Förutom samhällsfrågor har Louise ett extra stort intresse av den japanska traditionella kulturen. Louise är själv folkmusiker på nyckelharpa och folkdansare.

  louise@varldensresor.se

Det här är ett exempel på en skräddarsydd resa som vi hoppas kan inspirera. Hör av dig till oss med just era önskemål!

Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se