Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. De flesta håller vi i våra egna lokaler i Stockholm under vår och höst, men ibland även på andra orter i Sverige. De flesta kräver föranmälan. Alla tillfällen ser du nedan, klicka dig vidare för att läsa mer och anmäla dig. Cirka en vecka innan föreläsningarna skickar vi ut en inbjudan via e-post till er som bor i närregionen. Se till att du prenumererar på vårt nyhetsbrev så att vi har din e-post adress.

 • Temadag Latinamerika 25 november

  Datum:

  Intresset för Latinamerika bara ökar och ökar och våra resor till Latinamerika blir bara fler och fler. Under dagen kommer vi att erbjuda åtta olika föredrag där vi rör oss från Castros Kuba till Patagonien i södra Chile och Argentina. Fyra olika föredragshållare kommer att ge oss inblickar i allt från Costa Ricas tropiska regnskogar till Incas fantastiska kulturskatter i Peru och de nya stora konstsatsningarna i Brasilien. Kom hit och prata resor med Världens Resors producenter på resorna till Latinamerika samt några av våra färdledare. Varmt välkomna!

 • Safari i Tanzania & Uganda, tisdagen 28 november

  Datum:

  Tomas Carlberg tar oss med på en visuell resa till några av världens finaste och djurrikaste naturområden. Serengeti med sin vidsträckta savann och rika djurliv samt den vackra Ngorongorokratern i Tanzania. I Uganda möter vi bergsgorillorna, schimpanser och guldmarkattan och så mycket mer.

 • Tema Sidenvägen lördagen

  Datum:

  Inte färre än 26 länder säger sig ha varit en viktig del av Sidenvägen. I själva verket var det många olika vägar med utsträckning från Rom i väster till Japan i öster. På dessa vägar spreds buddhismen, kryddor, ädelstenar och naturligtvis också Sidenvägen. Under hela dagen finns våra kunniga specialister på plats så det finns gott om tid att prata och ställa frågor om alla våra resor längs Sidenvägen. Ett mer utförligt schema för dagen kommer att presenteras närmre inpå.

 • Läs om våra föreläsningar

  Datum:

  Under vår och höst håller vi föreläsningar om våra resmål varje vecka i våra lokaler i Stockholm (även på andra orter ibland). Vi drar igång igen i september och schemat publiceras här. Vi erbjuder även föreläsningar för ditt sällskap, förening eller företag om intresse finns. Läs mer här.