Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. I vanliga fall bjuder vi in dig till oss i vår fina lokal i Stockholm, och ibland kommer vi till andra orter i Sverige. Men just nu kan vi ju inte träffas men hoppas att vi ändå kan få inspirera med våra digitala presentationer som du hittar längre ner här på sidan. 

  • Corona - vilka länder resor vi till och andra frågor

    Många länder har öppnat för resenärer som är fullvaccinerade och/eller har krav på negativt pcr test. Vissa länder är fortsatt stängda eller har karantänkrav vid inresa. Vi följer UD:s reserekommendationer samt ländernas inreseregler och situation noggrant. Du som kund kan vara trygg med att vi ser till att du får all information du behöver inför en resa. Behöver vi ställa in en resa får du alltid alla pengar tillbaka. Läs mer om frågor kring resevillkor, försäkringar mm.  

  • Grekiska strövtåg - från Homeros till Cohen 8 feb

    Datum:

    Jörgen Fredriksson, delägare i Världens Resor, visar bilder och berättar om Grekiska strövtåg - från Homeros till Leonard Cohen. Vi får följa med på en visuell resa från från några av Antikens främsta sevärdheter som Delfi, Korinth och Mykene till vandringar kring de fantastiska klostren belägna på sandstensklippor i Meteora, på Homeros ö Ithaka och Leonard Cohens ö Hydra. Följ med ni också till ett makalöst vackert Grekland!