Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. I vanliga fall bjuder vi in dig till oss i vår fina lokal i Stockholm, och ibland kommer vi till andra orter i Sverige. Men just nu kan vi ju inte träffas men hoppas att vi ändå kan få inspirera med våra digitala presentationer som du hittar längre ner här på sidan. 

 • Ostindienfararen intresseanmälan

  I april 2022 kastar Ostindiefararen Götheborg loss för sin nästa äventyrsresa till Kina. Vi har fått förtroendet att arrangera exklusiva resor för sex passagerare på utvalda delsträckor. Exakt seglingsschema är ännu inte klart, men du kan redan idag skriva upp dig på vår intresselista. Det kommer sedan vara ni, som står på denna lista, som får information först av alla när det är dags att lansera resorna. Kanske är det inget för dig, men någon i din närhet som är intresserad av denna unika möjlighet? Tipsa gärna!  I slutet av sommaren, början av hösten räknar vi med att de första programmen ska vara klara.

 • Vår i Japan med DN.Erbjudanden

  Datum:

  Elin Ishihara berättar om resan till Japan i samarbete med Dagens Nyheter. Vi börjar i den gamla huvudstaden Nara och avslutar i den futuristiska mångmiljonstaden Tokyo. Följ med på en komplett rundresa i Japan när körsbärsträden står i blom! 

 • Taiwan - digital presentation

  Lyssna på Jörgen Fredriksson när han presenterar vår fina rundresa Den vackra ön - Taiwan. Klicka dig vidare här till videopresentationen.

 • Verket, Bruket, Konsten - digital presentation

  Jörgen Fredriksson tar dig med på en spännande resa i Sverige med fokus på konst i gamla industrimiljöer. Resan går i juni och september. Klicka dig vidare här till videopresentationen. 

 • Inlandsbanan - digital presentation

  Här kan du höra färdledare och reseproducent Lars Arvidsson berätta om, och visa bilder från resan längs Inlandsbanan från Östersund till Kiruna. Klicka dig vidare här till videopresentationen.

 • Boka resa under Corona - vad gäller?

  Just nu reser vi inom Europa. Många länder har öppnat upp och från 1 juli går det att resa med Covidpass till de flesta länder inom EU och Schengenområdet. Vi informerar dig som skall resa vilka inreseregler som gäller just din resa. UD avråder från resor till många länder utanför Europa fram till 15 oktober. Klicka dig vidare och läs mer om vad som gäller under pandemin. Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna kring resevillkor, försäkringar mm.