Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. I vanliga fall bjuder vi in dig till oss i vår fina lokal i Stockholm, och ibland kommer vi till andra orter i Sverige. Men just nu kan vi ju inte träffas men hoppas att vi ändå kan få inspirera med våra digitala presentationer som du hittar längre ner här på sidan. 

 • Boka resa under Corona - vad gäller?

  Datum:

  Just nu erbjuder vi gratis avbokning fram till 90 dagar före avresa för alla nybokningar på resor 2021. Vill du boka en resa 2022 får du avboka gratis fram till 30 september 2021. Klicka dig vidare och läs mer om vad som gäller under pandemin. Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna kring resevillkor, försäkringar mm.  

 • Inlandsbanan - digital presentation

  Datum:

  Här kan du höra färdledare och reseproducent Lars Arvidsson berätta om, och visa bilder från resan längs Inlandsbanan från Östersund till Kiruna. Klicka dig vidare här till videopresentationen.

 • Verket, Bruket, Konsten - digital presentation

  Datum:

  Jörgen Fredriksson tar dig med på en spännande resa i Sverige med fokus på konst i gamla industrimiljöer. Resan går i juni och september. Klicka dig vidare här till videopresentationen. 

 • Taiwan - digital presentation

  Datum:

  Lyssna på Jörgen Fredriksson när han presenterar vår fina rundresa Den vackra ön - Taiwan. Klicka dig vidare här till videopresentationen.