Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. Om inget anges bjuder vi in dig till oss i vår fina lokal i Stockholm, och ibland kommer vi till andra orter i Sverige. 

 • Världens Resors safari i Afrika

  Datum:

  Färdledare Lotta Bauer som arbetat över 20 år som safariguide i Östafrika visar bilder och pratar om livet på savannen och vad som kan vara bra att känna till inför en safari. Därefter berättar Lars Björkman, reseproducent på Världens Resor om Afrikas pärla, Uganda, och vår resa till de dimhöljda bergens bergsgorillor

 • Colombia - en färgsprakande upplevelse

  Datum:

  Jörgen Fredriksson presenterar tre olika resor till detta häftiga land. Från tre andinska utlöpare med karga buskstäppslandskap till Karibiska havets tropiska skogar, från Tatacoas öken till den prunkande grönskan i Kaffetriangeln och från Boteros Medellin till Garcia Marquez Cartagena. Det är dags att upptäcka denna fortsatt oupptäckte pärla i Sydamerika. 

 • Världens bästa konst

  Datum:

  Jörgen Fredriksson, delägare i Världens Resor, har under senare år lett många konstresor. Idag presenterar Jörgen ett axplock av Världens Resors utbud av konstresor till Japan, Sydkorea, Provence, Basilien, Oslo och mycket annat. Välkomna!