Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. Om inget anges bjuder vi in dig till oss i vår fina lokal i Stockholm, och ibland kommer vi till andra orter i Sverige. 

 • Regnbågsnationen Sydafrika

  Datum:

  Färdledare Monica Nordenwald berättar och visar bilder från Regnbågsnationen Sydafrika. Monica har en gedigen erfarenhet från hela den afrikanska kontinenten och arbetade fler år i södra Afrika som organisationsrådgivare. Med flera anekdoter, lockande bilder och lite praktiska tips lotsar Monica oss genom hela Sydafrika denna kväll.

 • Det annorlunda landet Australien

  Datum:

  Lars Björkman, reseproducent, tar oss med i ord och bild till annorlunda Australien. Från öst till väst reser vi över landet som är en hel kontinent. Vi besöker under kvällen två av de magiska öar som man finner utanför Adelaides- respektive Perths kust. Välkommen!

 • Japans konst, arkitektur & trädgårdar

  Datum:

  Jörgen Fredriksson berättar om resan till Japan i samarbete med Svenska Dagbladet med inriktning på konst, arkitektur och trädgårdar. Här berättar vi också om våra andra konstresor till Japan. Vi får följa med på en resa från sparsmakade zenbuddhistiska trädgårdar i Kyoto till hypermodern arkitektur i Tokyo. Resan går i början av april när körsbärsträden står i full blom. Längs vägen ser vi de fantastiska konstprojekten i den japanska övärlden och göra olika nedslag i den rika japanska kulturhistorien.