Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. De flesta håller vi i våra egna lokaler i Stockholm under vår och höst, men ibland även på andra orter i Sverige. De flesta kräver föranmälan. Alla tillfällen ser du nedan, klicka dig vidare för att läsa mer och anmäla dig. Cirka en vecka innan föreläsningarna skickar vi ut en inbjudan via e-post till er som bor i närregionen. Se till att du prenumererar på vårt nyhetsbrev så att vi har din e-post adress.

 • Resevillkor & försäkringar under Corona - vad gäller?

  Datum:

  Kan jag resa trots coronapandemin? Vad gäller om min resa blir inställd? Vad gäller om jag blir sjuk? Frågorna är såklart många just nu och vi har samlat en del frågor och svar här om du klickar dig vidare.

 • Föreläsning: Nordkalotten

  Datum:

  Mikael Hellström visar bilder och berättar om våra resor till de allra nordligaste delarna av Europa. På vår sommarresa till Nordkalotten reser vi genom fantastiska naturområden med otaliga sjöar, dramatiska fjordar och branta kala berg. Vinterresan går till norra Finland och Norge och här byter vi till snötäckta landskap med stora chanser att se det magiska norrskenet.

 • Alla vägar bär till Rom - eller i alla fall Italien

  Datum:

  Anna Mnatsakanova, reseproducent, tar oss med i ord och bild till härliga Italien. Med tåg rullar vi in i Venedig och i Verona njuter vi av opera i den berömda amfiteatern. Den mindre kända regionen Apulien bjuder på spännande historia och ett enastående kök. Välkommen!