Information & Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningar och bildvisningar om spännande resmål världen över. Om inget anges bjuder vi in dig till oss i vår fina lokal i Stockholm, och ibland kommer vi till andra orter i Sverige. 

Demila, Algeriet

 • Natur i Sydamerika

  Datum:

  Välkommen till en föreläsning som går i naturens tecken. Sydamerika är en kontinent full av naturupplevelser med allt från djupa regnskogar och höga vulkaner till vidsträckta slätter och vackra kustlinjer – här finns något för alla äventyrssugna. Följ med vår reseproducent Åsa Backevall på en bild-resa till både Ecuador och Colombia.

 • Vandra Inkaleden till Machu Picchu

  Datum:

  Upptäck Peru och Inkaleden med Joakim Söder! Under vår visuella resa besöker vi också spännande platser som Cusco och Valle Sagrado, med Maras saltterrasser och Morays cirkulära odlingar. Joakim är en erfaren färdledare för Världens Resor och brinner för natur- och äventyrsresor.

 • Taiwan, den vackra ön

  Datum:

  Jörgen Fredriksson, asienkännare och delägare i Världens Resor, har besökt Taiwan många gånger. Taiwan känner vi som en stark industrination som kämpar för att hålla Kina stången. Få vet hur fantastiskt vackert Taiwan är. Geografin är oerhört varierad med tropiska skogar och korallrev, 286 toppar över 3000 meter och underbara teodlingar på sluttningarna. Lägg därtill en mycket intressant historia och en spännande matkultur. Jörgen tar oss med på en visuell resa till ett riktigt favoritland.