Världens Resor under corona

Plats: Detta är info här på webben

Vi får en del frågor som är relaterade till den rådande situationen och här har vi samlat några av dem.

Håller ni öppet och kan svara på mina frågor? 
Ja, kontoret är öppet vanliga tider måndag-fredag 10.00-17.30 (lunchstängt 12.30-13.30). Ring eller maila oss så svarar vi direkt!

I media skrivs om att det är många resenärer som inte får sina pengar tillbaka när resan blir inställd, hur är det hos er?
Vi har ställt in alla resor från mars till juli och alla våra resenärer har fått full återbetalning inom avtalad tid. Vi vet att det är tufft för många i branschen och är glada att vi både kan betala tillbaka och hjälpa till med ombokningar för de som önskar. 

Jag vill gärna planera och boka en resa men känner mig osäker just nu?
Du kan lugnt boka in dig på en resa så du säkrar plats, ångar du dig före 31 juli får du boka av kostnadsfritt.

Om det blir lugnare först och sedan en ny smittspridning eller liknande, vad händer då med min resa?
Vi följer alltid UDs reserekommendationer. Vid avrådan ställer vi in resan och du som kund får pengarna tillbaka. 

Jag har en resa bokad i höst, vad händer?
Alla resenärer får ett meddelande av oss per telefon och mail 100 dagar före avresa då vi ger en uppdatering om läget. Vet vi inte vid detta datum om resan går att genomföra eller inte, meddelar vi ett nytt datum då vi återkopplar med besked. 

Vid 90 dagar före avresa blir det dyrare för mig att avboka enligt era resevillkor, gäller det fortfarande? 
Om vi vet att resan kommer att genomföras gäller vanliga resevillkor. Är det vid 90 dagar fortfarande osäkert blir det inte dyrare för dig, utan du kan lugnt vänta in nästa besked från oss.

När tror ni att vi kan börja resa igen?
UD avråder från alla resor till 15 juli och vi har ställt in alla våra resor t o m 31 juli. Vi följer UDs rekommendationer och följer utvecklingen i de länder vi reser till. Vi ser viss ljusning på sina håll men för oss väldigt svårt veta, därför väljer vi att kommunicera fortlöpande till de som är inbokade eller vill boka en resa.

Kommer det några nya resor?
Ja, även om vi lider av läget i världen och med alla drabbade så tänker vi framåt och vet att det kommer en tid då vi ska ses igen! Flera nya resor är under produktion och vi har nyligen släppt helt nya resan Nordkalotten för sommaren 2021 och en spännande familjeresa till Japan, I Miyazakis värld. Prenumerera på vårt nyhetsbrev är bästa sättet att få nys om allt spännande först av alla. Här signar du upp för nyhetsbrevet.

Det finns säkert många fler frågor så tveka inta att kontakta oss så svarar vi mer än gärna!
telefon 08-6695525 eller mail info@varldensresor.se