Världens KLUBB Brons

Bästa bronsmedlem i Världens Klubb. Här har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som har rest med oss minst två gånger. 

Som bronsmedlem får du alltid:

  • Information om nya resor först av alla – direkt i din inkorg
  • Exklusiva inbjudningar till våra populära event
  • Förmånliga erbjudanden med rabatter på utvalda resor – direkt i din inkorg

 

VI GER BORT 3 BILJETTER GRATIS 
Nu på söndag 24 mars kl 13 anordnas ett spännande event på biograf Zita i Stockholm. Om du liksom vi tycker att det är roligt med Japansk kultur, hantverk och konst så vill vi verkligen uppmärksamma dig på detta. Vi tycker faktiskt att det är så kul så vi ger bort 3 biljetter till er som är med i Världens KLUBB. Maila oss på info@varldensresor.se eller ring 08-6695525 om du vill ha en biljett. Först till kvarn gäller.

JAPONISM FÖRR OCH NU om förförelse av det japanska 
Film, föredrag och utställning om indigo, japansk textil, mode och konst.
Läs hela programmet här.

Eritrea - Afrikas horn, 1000 kr rabatt

Efter år av turbulens har det politiska läget i Eritrea äntligen stabiliserats och vi erbjuder nu en resa hit under denna spännande tid. Resan tar avstamp i landets huvudstad Asmara, placerad på UNESCO:s världsarvslista tack vare sina många artdeco byggnader från 20- och 30-talet. I Qohaito vid gränstrakterna mot Etiopien hittar vi de äldsta spåren av gamla civilisationer och det är också i dessa trakter resans färdledare, Monica Nordenwald, har sitt bästa kontaktnät. Rabatt på avgången 22 okt-1 nov 2019. 

Läs om resan här

Sommar i norra Japan, 1000 kr rabatt

Följ med på en färgsprakande resa till Hokkaido och Honshu. I Furano besöker vi lavendelfält som blandas med andra blommor i regnbågens alla kulörer, i Hirosaki och Aomori är vi med På Neputa-festivalen, och i Tokyos nya Digital Art Museum ser vi konst som är som riktiga färgexplosioner. Rabatt på avgången 29 juli -13 aug 2019. 

Läs om resan här