Världens KLUBB Guld

Bästa guldmedlem i Världens KLUBB. Här har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som har rest med oss fem gånger eller fler och är guldmedlem. Du får alltid:

  • Information om nya resor först av alla – direkt i din inkorg
  • Exklusiva inbjudningar till våra populära event
  • Förmånliga erbjudanden med rabatter på utvalda resor – direkt i din inkorg
  • Alltid minst 500 kr rabatt på alla resor du bokar. Rabatterna går bra att kombinera med varandra upp till max 2 000 kr per resa.

Dessutom är du:

  • Varje år med i en utlottning där den högsta vinsten är en resa med oss.

 

Eritrea - Afrikas horn, 1000 kr rabatt

Efter år av turbulens har det politiska läget i Eritrea äntligen stabiliserats och vi erbjuder nu en resa hit under denna spännande tid. Resan tar avstamp i landets huvudstad Asmara, placerad på UNESCO:s världsarvslista tack vare sina många artdeco byggnader från 20- och 30-talet. I Qohaito vid gränstrakterna mot Etiopien hittar vi de äldsta spåren av gamla civilisationer och det är också i dessa trakter resans färdledare, Monica Nordenwald, har sitt bästa kontaktnät. Rabatt på avgången 22 okt-1 nov 2019. 

Läs om resan här

Sommar i norra Japan, 1000 kr rabatt

Följ med på en färgsprakande resa till Hokkaido och Honshu. I Furano besöker vi lavendelfält som blandas med andra blommor i regnbågens alla kulörer, i Hirosaki och Aomori är vi med På Neputa-festivalen, och i Tokyos nya Digital Art Museum ser vi konst som är som riktiga färgexplosioner. Rabatt på avgången 29 juli -13 aug 2019. 

Läs om resan här

Konst i Sydafrika med Kapstadens jazzfestival, 1000 kr rabatt

Vårens härligaste resa! Konst, mat, vin och jazzfestival i Sydafrika.
Vi möter konstnärer i deras ateljéer och går på jazzklubb i Johannesburg. Vi besöker Zeitz, Kapstadens nya omtalade museum för afrikansk samtidskonst.I Stellenbosch njuter vi av vin, mat och konst på fantastiska vingårdar. * Rabatt 1000 kr gäller avgången 14-27 mars 2019.

Läs om resan här

NU HAR VI EN VINNARE:
Rolf Jensen.Grattis!

Vinn en gratis resa med oss

Så är det äntligen dags för 2018 årets utlottning av en resa. Erbjudandet gäller endast våra allra mest beresta resenärer. Du skall ha rest med oss minst fem gånger för att vara med i utlottningen. Anmäl dig senast 10 mars 2018 till info@varldensresor.se eller ringer 08-6695525. 

Om du vinner får du själv välja vilken av nedanstående resor du vill följa med på.

Zen till Sumo

Vår senaste Japanresa på 10 dagar. Resan börjar i den gamla huvudstaden Nara och avslutas med modern arkitektur och ungdomskultur i Tokyo. 

Sockertoppar och fruktöar

Vi reser genom två mångskiftande länder – Vietnam och Kambodja. Vår resa går från norr till söder och börjar i Vietnams charmiga huvudstad Hanoi och avslutas i Kambodjas huvudstad Phnom Penh. 

Vandra i Georgien

Storslagen vandringsresa i ett sommarvackra Kaukasus. Vi vandrar mellan medeltida byar i Tusheti. Regionen var länge isolerad och är känd för sin orörda natur och rika kulturhistoria

Karavan till Iran

Vi tar oss längs Kaspiska kustens mustiga grönska till Teheran och vidare söderut till spektakulära karavanstäder. Vi utforskar antikens Persepolis och förlorar oss i Esfahans kungliga prakt.