Världens KLUBB Silver

Bästa silvermedlem i Världens KLUBB. Här har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som har rest med oss tre gånger och är silvermedlem. Kom ihåg att du utöver alla bronserbjudaden även får:

  • Minst 500 kr rabatt på alla resor du bokar. Alltid. Rabatterna går bra att kombinera med varandra upp till max 2 000 kr per resa.

 

Eritrea - Afrikas horn, 1000 kr rabatt

Efter år av turbulens har det politiska läget i Eritrea äntligen stabiliserats och vi erbjuder nu en resa hit under denna spännande tid. Resan tar avstamp i landets huvudstad Asmara, placerad på UNESCO:s världsarvslista tack vare sina många artdeco byggnader från 20- och 30-talet. I Qohaito vid gränstrakterna mot Etiopien hittar vi de äldsta spåren av gamla civilisationer och det är också i dessa trakter resans färdledare, Monica Nordenwald, har sitt bästa kontaktnät. Rabatt på avgången 22 okt-1 nov 2019. 

Läs om resan här

Sommar i norra Japan, 1000 kr rabatt

Följ med på en färgsprakande resa till Hokkaido och Honshu. I Furano besöker vi lavendelfält som blandas med andra blommor i regnbågens alla kulörer, i Hirosaki och Aomori är vi med På Neputa-festivalen, och i Tokyos nya Digital Art Museum ser vi konst som är som riktiga färgexplosioner. Rabatt på avgången 29 juli -13 aug 2019. 

Läs om resan här

Konst i Sydafrika med Kapstadens jazzfestival, 1000 kr rabatt

Vårens härligaste resa! Konst, mat, vin och jazzfestival i Sydafrika.
Vi möter konstnärer i deras ateljéer och går på jazzklubb i Johannesburg. Vi besöker Zeitz, Kapstadens nya omtalade museum för afrikansk samtidskonst.I Stellenbosch njuter vi av vin, mat och konst på fantastiska vingårdar. * Rabatt 1000 kr gäller avgången 14-27 mars 2019.

Läs om resan här