Ny resa till Etiopien med Barnfonden

Publicerad:

Tillsammans med Barnfonden arrangerar vi en spännande resa till Afrikas tak - Etiopien. 3-16 november 2015.

Vi gör en rundresa som kombinerar besök till Lalibelas kyrkor och fantastiska bergslandskap med besök på Barnfondens fadderprojekt. Vi besöker prisbelönta skolor som Barnfonden byggt och vistelsen i Dugda ger en unik möjlighet att med egna ögon följa utvecklingsarbetet. Resan vänder sig till dig som redan är fadder genom Barnfonden men även till dig som inte är fadder men som har intresse av en resa med många intressanta studiebesök och personliga möten. Resan leds av färdledare från Världens Resor samt representant från Barnfonden. 

DSC00049.JPG

 Informationskväll om resan  19 maj i Stockholm och 26 maj i Malmö

Anna Mnatsakanova, reseproducent på Världens Resor berättar om Etiopien. Vi får en inblick i landets historia och nutid. Anna visar bilder som tar oss med till den storslagna naturen, magnifika sjöar och berömda klippkyrkor.

Malou Bratt från Barnfonden presenterar Barnfondens arbete, skolor och projekt som arbetar för att minska mödradödligheten. På resan till Etiopien ges en möjlighet att med egna ögon följa utvecklingsarbetet och besöka skolor och projekt som drivs av Barnfonden. Du får en unik chans till personliga möten med människor som lever under helt andra livsvillkor än vi i Sverige.

STOCKHOLM
Tid: Tisdag 19 maj, kl 18.00 – 19.00
Plats: Världens Resor, Tegnérgatan 8 i Stockholm. Ingång hörnet Döbelnsgatan.

MALMÖ
Tid:
 Tisdag 26 maj, kl 18.00 – 19.00
Plats: Barnfonden Kattsundsgatan 15, Malmö

Fritt inträde men föranmälan krävs, ange vid anmälan om det är Stockholm eller Malmö.

Maila din anmälan här eller ring 08-669 5525.

Etiopien landsbygd