Varför så mycket Japan hos Världens Resor?

Publicerad:

Efter flera års vistelse i Japan flyttade jag hem till Sverige igen år 2000. Ett par år senare startade vi Världens Resor. I vår första katalog hade vi med EN resa till Japan med EN avgång. När ni idag knappar in på hemsidan hittar ni inte mindre än 17 olika resor.

japan-vulkaner-dag15.jpg    7Vag.jpg
Jag vågar påstå att vi inte bara är Sveriges största arrangör av gruppresor till Japan utan även den bästa och mest innovativa. Vi är idag tre japanexperter på kontoret och våra samlade kunskaper och kärlek till landet gör att vi kan utveckla vårt utbud av spännande rundresor. Förra året satte jag ihop en konstresa i skärgårdsmiljö som blev en stor succé. Tidigare i år ledde jag vår första strövtågsresa längs olika pilgrimsleder på den japanska landsbygden.

sydkorea-japan-konst-dag7.jpg    japan-korsbar-dag19.jpg

Ny resa 2015 med konsttriennalen i Niigata
Just nu sitter jag och planerar en ny resa som ska gå sommaren 2015 när den stora konsttriennalen äger rum i Niigata i norra Japan. Den presenteras här på hemsidan om ett par veckor, håll utkik! Det är verkligen roligt att få presentera så många olika ansikten av Japan. Även i år har vi förmånen att samarbeta med både SvD accent och Tidningen Vi med nya resor som går när körsbärsträden blommar våren 2015.

Jörgen Fredriksson, grundare av Världens Resor.

Alla resor till Japan läs här