När naturen står i fokus, ny resa till Colombia

Publicerad:

Vi ser en ökad efterfrågan på resor där vi sätter naturen i fokus. Resor till Öst - och Sydafrika med safari har länge dominerat på marknaden men fler och fler resenärer börjar få upp ögonen för Latinamerikas möjligheter till riktigt häftiga naturupplevelser.

För att du som reser skall få ut det allra mesta är färdledaren på våra naturresor biolog. Just nu har vi släppt en helt ny spännande resa till Colombia. Vår resa till Costa Rica är oerhört populär och här har vi nu öppnat upp en extra avgång i mars 2018. Till magiska Galapagosöarna i kombination med Amazonas reser vi två gånger om året. Några platser kvar på resan i februari 2018.

Naturresa till Colombia 17 dgr, ny resa
Följ med biolog Anders Elmfors till Colombia. Landet är efter Brasilien världens mest artrik och kan stoltsera med flest antal fågelarter, ca 1900! På vår resa besöker vi tropiska skogsområden och mangroveskogar i Karibien, andinska bergsskogar, odlingsområden och höga berg. Avrundar gör vi med en riktig höjdpunkt, Los Llanos, ett låglandsområde öster om Anderna.   

Naturresa till Costa Rica, klicka här

Galapagos och Amazonas, klicka här

 

 

Liten ödla sitter på huvudet på en landleguan