Magiska Himalaya

Länder som besöks

Typ av resa

Resfakta och pris

 1. Dag 1-2 Flyg till Kathmandu - Dhulikhel
 2. Dag 3 Dhulikhel
 3. Dag 4 Paro, Bhutan
 4. Dag 5 Paro
 5. Dag 6 Punakha
 6. Dag 7 Thimphu
 7. Dag 8 Thimphu
 8. Dag 9 Kathmandu, Nepal
 9. Dag 10 Kathmandu
 10. Dag 11 Lhasa, Tibet
 11. Dag 12 Lhasa
 12. Dag 13 Lhasa
 13. Dag 14 Gyantse
 14. Dag 15 Shigatse
 15. Dag 16 Mount Everest Base Camp
 16. Dag 17 Shigatse
 17. Dag 18 Chengdu
 18. Dag 19 Hemresa
Resans pris: 59 800 kr
Enkelrumstillägg: 5 900 kr
Antal deltagare: 16-24

Resplan

Visa hela resplanen
Visa alla bilder

Resväg

Färdledare

Våra resor leds av en svensktalande färdledare med specialkunskaper om just den region dit resan går. Nedan presenterar vi några av våra experter.

 • Roger Eriksson

  Roger talar kinesiska och har bott i Kina i flera år. Han har en utbildning från Öst- och Sydöstasienlinjen i bagaget och omfattande kunskaper om språk, kultur och natur i Asien. När han inte leder resor bland bergstoppar och pagoder njuter han av livet bland ejdrar och sälar hemma på Bohus-björkö. Då arbetas det med översättning av bl a kinesiska filmer.

Kontaktperson

 • Pernilla Palacios Reseproducent

  Att resa har sedan länge varit ett sätt att leva för Pernilla. Passionen är att få lära känna nya kulturer och att vandra i dramatiska landskap. Peru och Nepal är två favoriter dit hon gärna återvänder.  År 2000 gick en av många drömmar i uppfyllelse och det var att få komma till Tibet, där hon besökte sitt fadderbarn. Pernilla har även bott i Cuzco, Peru och på senaste resan dit var sonen med. Att resa tillsammans med barn är som att upptäcka världen på nytt! På fritiden dansas det en hel del. Gärna afrikanskt med levande, kraftfullt trumspel. Pernilla ansvarar för resor både till Latinamerika och Himalaya.

  pernilla@varldensresor.se